Tietoa Virtsaapu.fi-sivustosta

Paranna virtsatieinfektiosi etäpalvelun avulla

Vain pieni osa sairauksista on hoidettavissa etänä. Virtsatieinfektio on yksi niistä, sillä diagnoosi voidaan monessa tapauksessa tehdä helposti potilaan kertomuksen perusteella ilman laboratoritutkimuksia. 18-65-vuotialle perusterveille naisille joilla on aiemmin ollut virtsatieinfektio, anamneesi riittää turvallisen diagnoosin tekemiseen. Palvelussamme vastaat potilaana muutamaan lääketieteelliseen kysymykseen, ja niiden perusteella lääkärimme tekevät turvallisen ja nopean arvion. Mikäli selviää, että sinulla on virtsatieinfektio, lääkärit kirjoittavat reseptin - aivan kuten lääkärisi vastaanotolla tekisi. Kun haet lääkärin arviota meiltä, säästät sekä omaa että terveydenhuollon henkilöstön aikaa.

​​​​Tunnista oireet - useimmiten olet oikeassa

Kun nainen, jolla on kokemusta virtsatietulehduksesta, epäilee virtsatietulehdusta, on hän 90 prosentissa tapauksista oikeassa. Tämä on myös yleensä tilanne niiden diagnoosien osalta joihin me keskitymme - yksinkertaisempiin ja verkossa annettaviin diagnooseihin. Siksi uskallamme kumota käsitteen "mene lääkäriin". Annamme sinun, potilaan, valita ja hakeutua juuri sinulle sopivaan hoitoon. Määritämme nopeasti, voitko saada meiltä hoitoa vai sinun paikalliselta terveyhdenhuollolta.

Kvinna fri från svidande urinvägsinfektion

"Tämän täytyy olla mahdollista tehdä tehokkaammin"

Terveyspalvelumme on luotu ja kehitetty lääkäreiden toimesta. Perustajamme ja lääketieteellisesti vastuussa oleva lääkärimme Matilda Lundblad huomasi monien vuosien työskentelyn jälkeen terveyskeskuksessa, että tietyillä potilasryhmillä oli tarpeettoman pitkät odotusajat odotushuoneessa. Hän näki myös kollegoilla liikaa hallinnollista työtä, joka vei aikaa potilailta.

— Tämä täytyy voida tehdä tehokkaammin, sanoi Matilda.

Sanottu ja tehty. Vuodesta 2016 lähtien olemme tarjonneet hoitoa potilaan tarpeet edellä. Ensimmäisenä oli Urinkollen.se, ja siitä lähtien olemme laajentaneet valikoimaamme lisäämällä muita tarkastuksia - niitä, jotka sopivat parhaiten verkkoon. Työskentelemme sen puolesta, että potilaana saat mahdollisimman tehokasta hoitoa turvallisuudesta tai laadusta tinkimättä. Mielestämme on myös tärkeää, että lääkärit tekevät sen, missä he ovat parhaita - antavat hoitoa!

Oikean hoidon saaminen pitäisi olla helppoa!

Olemme jo tänään tehokkaimpia alallamme niiden diagnoosien osalta, joiden parissa työskentelemme, ja työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme palveluitamme. Haluamme, että palvelumme tarjoavat helppokäyttöistä ja tasa-arvoista hoitoa kaikille.

On tärkeää, että kaikki tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi ollessaan yhteydessä meihin. Jos sinulla on palautetta työstämme, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen laakari@oireapu.fi.

Virtsaapu.fi on rekisteröity terveydenhuollon palveluntarjoajaksi ja se noudattaa terveydenhuoltolakia, tietosuoja-asetusta (GDPR), potilastietolakia ja potilasturvallisuuslakia. Virtsaapu.fi toimii ruotsalaisen yrityksen Doktorfi OY (Y-tunnus: 3299856-5) alaisuudessa.

Doktorfi OY TJ: Matilda Lundblad Lääketieteellisesti vastuussa: Erikoislääkäri Matilda Lundblad Tietosuojavastaava: Maria Gners sähköposti: tietosuojavastaava@oireapu.fi